CURSUS MS PROJECT 2014

 

 

 

Uitvoeren.

Inleiding.

Deze fase betreft de uitvoering van de modeshow. het programma is gepland tijdens de Definitiefase. Indien er wijzigingen op dit programma zijn, zouden die naar voren zijn gekomen in de fase van "Werven voorbereiden en regelen". Er kan natuurlijk van alles nog misgaan, sprekers die niet komen opdagen, materialen die niet aanwezig zijn enz. Als organisator heb je dan meestal vette pech, en zul je moeten improviseren. Of je moet voor een alternatief (noodscenario) programma gezorgd hebben. In dit geval is dat niet gebeurt. Dit onderdeel wordt dus een kwestie van afvinken en daadwerkelijk inzet registreren.

Openingswoord.

Cedrik, Corine, Nicole en Roosmarijn openen samen de modeshow.

In de eerste ronde starten 14 modellen.

In de tweede 15.

In de pauze kunnen de gasten voor eigen rekening een iets te drinken halen.

Cedrik, Corine, Nicole en Roosmarijn verzorgen samen de afsluiting. De verschillende bedankjes, de rozen voor vrijwilligers, de bos bloemen voor dhr. Vermeulen, de sponsoren enz.

Iedereen kijkt terug op een geslaagde dag, waar toch niet alles helemaal volgens de planning verliep, maar de afwijkingen waren zo minimaal dat besloten is om de planning niet in MS Project verder aan te passen.