CURSUS MS PROJECT 2014

 

 

 

Inrichten.

Inleiding.

Als alles dan geregeld is komt het moment van de daadwerkelijk modeshow. Voordat die start moeten de gasten, de modellen, de vrijwilligers en alle anderen op de locatie ontvangen kunnen worden. De catwalk moet opgebouwd worden, stoelen moeten klaar gezet worden enz. Dat zijn allemaal werkzaamheden die binnen de taak "Inrichten" vallen. In de fase "voorbereiden uitvoeren", zijn de resources toegevoegd en als alles volgens plan zou verlopen is de verwerking van deze fase heel simpel, alleen het afvinken van de taken.

Ophalen spullen.

De rode loper, kleding, broodje spullen kapper visagist enz. worden opgehaald door Corine.

Het opbouwen wordt gedaan door Cedrik, Corine, Nicole en Roosmarijn. Het opbouwen bestaat uit het klaarzetten, lunch voorbereiden en versiering ophangen.

Niet nog eens extra hier de versiering invoeren. Die staat al bij uitvoeren modeshow en de kosten worden aan die taak toegekend.

Het Klaarmaken van de lunch is al gepland.

Uiteindelijk zijn er geen extra vrijwilligers nodig. De enige vrijwilligers komen met de verstandelijk beperkten mee. Maar vrijwilligers voor b.v. opbouw of muziek bleken niet nodig te zijn. De taak "Aankomst vrijwilligers" mag dus vervallen.

Omkleden en Generale repetitie zijn gepland.

Voor de "Pauze" was nog niet voorzien in koffie. Hiervoor wordt een bedrag van €30,- gevraagd door de dansschool. Deze moet wel nog ingevoerd worden.

De taken verlopen zoals gepland. S