CURSUS MS PROJECT 2014

 

 

 

Inleiding week 5 definitiefase.

Het gesprek met Joyce heeft plaatsgevonden. In werkelijkheid hebben de drie taken onder opdracht 7 het dubbele aan tijd gekost. Voer dit in, in het gesplitste scherm.

Klik dan op OK.

De afspraak met Joyce valt nu samen met de Taak "Producten project" Dat kan niet, want 4 resources kunnen niet gelijktijdig met twee taken bezig zijn. Zorg dat de taak "Afspraak 1 Joyce" vooraf gaat aan de taak "Producten project" en geef aan dat die taak "Afspraak 1 Joyce" voltooid is.

De taken "Producten project" en "PBS maken" kosten ook het dubbele van de geplande tijd. Voer ook deze wijzigingen in, in een gesplitst venster. Uiteindelijk moet het er als volgt uitzien.

Ook komt de groep erachter dat pas begonnen kan worden met het maken van het projectplan als opdracht 8 gerealiseerd is. Plan dit.

Merk op dat de deadline van het projectplan wel heel dicht bij komt. De groep heeft maar twee uur speling, maar het kan zo lukken.

Mocht het een en ander toch niet helemaal verlopen zijn als hierboven, dan kun je hieronder het MS Project bestand bijgewerkt tot en met week 5 vinden.

You are Beautiful w5.mpp